čtvrtek, listopadu 27, 2008

A ještě jedna...



Budka pro kuřáky na frankfurtském letišti. Bohužel ne zcela úplně těsní. I přesto dobrý vynález, všechny kuřáky bych tam pozavíral...

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Prosímtě, stejně když pak vyleze, tak mu smrdí hadry a když si vedle tebe sedne v letadle, tak to stejně musíš čuchat. Když si vezmeš kolik smradu z aut musí tvé plíce vstřebat při jedné procházce do obchodu, tak sem tam nějaký nevychovaný kuřák je pak naprosto zanedbatelný. Já vím, že na kuřáky se nadává mnohem snadněji než na automobilisty, spalovny odpadů, elektrárny, cukrovary a jiné výraznější znečišťovatele ovzduší, vodstva, půdy... Ale podle mě je tvůj problém s kuřáky prostě malicherný. Ano možná je to tím, že ač nekuřák, tak jsem vyrůstala v rodině kuřáků. Nicméně si myslím, že v tomhle zbytečně přeháníš.

Ježo řekl(a)...

A proč by z toho měl vylézat? Já bych je v tom klidně nechal pěkných pár hodin podusit, bez možnosti jít na čerstvý vzduch.. :)

Jinak o autech jsme se už bavili, ne? :)

Anonymní řekl(a)...

pokud v budce funguje dostatečně intenzivní odvětrání, pak to může mít dvojí užitek - vylezavší nesmrdí a z průvanu uvnitř nikotin-budky má zánět horních cest dýchacích, což mu v příštích několika dnech sníží chuť na další inhalaci spalovaného sušeného listí.