středa, července 26, 2006

Prispevek osmdesaty prvni, stejne jako jsem rocnik

..doba neni naklonena k psani zapisku. Napsal jsem teprve prvni vetu, a uz dvakrat jsem se rozmyslel, jestli to okno velice jednoduse nezavru a nezacnu delat neco jineho. Treba pracovat.

Nicmene v kosticce: byli jsme na Ratikonu, byli jsme ve Stubaikach. Ratikon se povedl, potesil, vcetne (zejmena svycarske, nicmene i do Voralrlberska prosakujici) preciznosti, cistote a kulture. To Stubaiky pusobily uz trosku hur, krom toho trosku zklamaly i po horske strance - sama rozsypana skala. Nicmene tri vystupy nad 2.5 km se povedly, vyhledy byly prekrasne, ovecky, konici i kravicky nas nezaslapaly, pocasi zvolenym turam pralo, takze vcelku spokojenost.

Krom toho jsem dneska rano premyslel nad tim, jak dlouho jeste budu jezdit na tatkove rozhrkane silnicce. Prece jen, ma uz sva nejlepsi leta za sebou a porade utahovat zavity u riditek take neni dvakrat ono. Jenze: na jine kolo proste nejsou penize. A jak se tak koukam na politickou situaci u nas, asi by bylo opravdu lepsi investovat do schopnosti uplatnit se v zahranici...

Žádné komentáře: